onsdag 23 februari 2011

Tillbaka i Norge

Resan från Bangkok via London gick helt efter både planen och tidtabell. På Gardermoen flygplats möttes vi av minus 10 grader och lätt snöfall! Björgs dotter Mona och Ismet kom och hämtade oss med min bil så nu är resan nästan slut. För mig återstår bilresan hem till Lisslerud, som jag gör idag.
Vi har nu sovit i ca 14 timmar eftersom vi var både dygnvilla och trötta efter att ha varit på resefot i nästan ett dygn.


Vad kommer vi att minnas från denna underbara resa? Först och främst alla de underbara människorna vi mött. Några har vi fortfarande kontakt med, men jag vill speciellt nämna alla de glada, leende och snälla människorna som bor i de länder och platser vi besökt. Så den underbara naturen..... ja det är så mycket. Vi måste få smälta alla våra intryck, men som en symbol för alla underbara människor vi mött och naturen, avslutar jag detta inlägg med dessa bilderna:
Denna gamla gumman får representera alla söta, vänliga människor vi mött på resan.
Hon bor i Saladan, Kho Lanta precis vid hotellet vi bodde på.
Solen går ner över Kho Phi Phi, och livet fortsätter.Hoppas vi återkommer till Sydostasien igen!


2 kommentarer:

  1. Da sier jeg velkommen tilbake til vinteren og takker for at jeg fikk være med på Asiareisen! En fantastisk opplevelse med mange flotte bilder og god beskrivelse. Dette kan du Bjørn!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Randi, det var hygglige ord.

    SvaraRadera