fredag 18 februari 2011

Krabi - Klongprasong

Krabi stad ligger vid mynningen av floden Krabi. Innan floden når havet passerar den en stor mangroveskog med massa öar och "kanaler".
Mittemot Krabi stad ligger det en stor ö, som heter Klongprasong, där det bor ca 3-4000 personer. De allra flesta livnär sig som fiskare. Flera är båtförare och kör turister i sina långsvansbåtar. Några har också startat ekonturism, med "homestay"-boende.
Sista dagen vi var i Krabi (onsdagen 16.feb.) hyrde vi en långsvansbåt i nästan tre timmar och vi hade Abduno som båtsman och duktig guide.
Här är ett fotoalbum som visar något ifrån denna utflykten.


http://so2011.alsmark.se/#13
Om du trycker på kanppen längst ner till vänster, så visas bilderna med kommentrarer och text, som ett bildspel på fullskärm.

2 kommentarer:

 1. Heisann Bjørn !
  Følger stadig med interesse deres eventyrlige reise.
  Et av mine tantebarn er på en jorden-rundt-reise i 5 mnd og er akkurat nå i det området dere har vært. For øyeblikket er de på Koh Tao og har også besøkt den eventyrlige lille øya Koh Nang Yuan.

  Pssst...fikk ikke lysbilderuten til å virke her hos meg, så jeg får ikke sett bilder fra båtturen deres på Krabi.

  Ha en god reise videre !
  Elin

  SvaraRadera
 2. Hej Elin, koslig at du fölger oss på vår reise. Virker det ikke om du först trykker på den store pilen mitt på bilde, og siden på firkantknappen neden til venstre. Ha det bra og hils alle kjennte. Klem

  SvaraRadera