måndag 31 januari 2011

Kho Lanta, dag 4

Så är utsikten där jag sitter och skriver nu, inte alls så dum!
Vi har nu varit på Lanta New Beach Bungalow de tre nätterna vi bokade in, men eftersom vi nu trivs så bra och önskar att ta det helt lungt har vi bokat in för ytterligare tre nätter.
Lördag kväll tog vi en taxi ner till restaurangen Cook-Kai, och det var ett kärt återseende. Maten var lika god och när vi visade personalen bilderna ifrån ifjor blev de jätteglada för att se bilderna.
Söndagen stannade vi på resorten hela dagen och vi fick ett oväntat och glädligt besök av ett tjekiskt/svenskt par som vi mötte i Phuket i fredags, Barbora och Svante från Strängnäs!
Kvällen åkte Björg och jag Tuk-Tuk in till öns stad Saladan. Vi åt pizza och thailändska pannkakor. Men akk så många svenskar det var i Saladan, minst 90% var svenskar. Vi hade också en kontakt med Björgs dotter Mona samt Bo i Mellbyn via Skype. Det är så trevligt att få höra hur det står till hemma!!


Söndagen regnade det ett par gånger, men här har det vett på att sluta fort.


En av flickorna på restaurang Cha Cha, Kho Lanta Yai
I dag måndag har jag varit ute och snorklat flera gånger i det underbart varma vattnet. 
Mitt på dagen gick vi en promenad utmed "huvudgatan på ön och hittade en liten restaurang, Cha Cha, som dukade upp den allra bästa maten vi hittils har smakat i Thailand. Maten var nylagad, fräsh och god och gjordes av en familj i tre generationer.
Björg har fått massage två dagar i rad nu och vi hoppas att hennes arm nu skall bli bättre, det känns så i alla fall säger hon. 
Denna damen verkar kunna sina saker. Skönt med massage och med vågornas brus som "musik".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar